Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

A terek

A Csepel Művek sajátos hangulatú utcáinak egyikében van egy hely, ami repülőgép alkatrész gyárként látta meg sok-sok éve a napvilágot. Most új életre kelt, a gyártelepek ridegségébe bensőségességet, női eleganciát csempészve.

Nálunk nem hátterekkel, egy-két szögből fotózhatsz csak, hanem valóban térben, egyedi enteriőrben. Ráadásul 4 havonta teljesen más berendezésben!

A stúdiót a francia és angol otthonokból merített hol vintage, hol shabby, hol rusztikus stílus uralja, de tudjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet, ezért mindig belecsempészünk valami egészen mást, valami igazán frisset.

Egész nap egyenletes, szórt fényt kapunk, így nem érhetnek téged nagy meglepetések.

A legnépszerűbb tér méretének és egyedi megjelenésének köszönhetően a Csarnok. Alapterülete és belmagassága egyaránt lenyűgöző méretű, de a valódi különlegességét az adja, hogy időről-időre teljesen más “ruhában” vár. Ne hagyományos szobabelsőt képzelj el, hiszen maga a tér sem hétköznapi. A beltér otthonossága, intimitása keveredik mindig a természet szabadságával. Bútorok és növények mind jól megférnek egymás mellett.

A szintén időről-időre felfrissülő Paris szoba francia bája és a tejben-habban fürdőzésnek helyet adó Le Bain állókádja mind inspirálnak majd fotózás közben.

Nézz körbe bátran és tudj meg mindent a szobákról!

Korábbi enteriőrök