Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

Le Bain

amit érdemes róla tudnod

A Le Bain főszereplője az állókád, amely természetesen be van kötve, így bátran fürdőzhettek benne habban, tejben, ahogy csak szeretnétek. A fürdőzés után le lehet zuhanyozni a közvetlenül innen nyíló fürdőszobában.

A diszkréciót a lehúzható rolók biztosítják számotokra, de előttünk egy nagy, privát terület található, fák vannak, így senki nem lát be.

Találsz itt a kádon kívül kanapét és óriási tükröt is. 

Méretek

20 m2-es, 2,6 m belmagasságú (L alakú a használatban lévő mosdó/zuhanyrész miatt), boudoir, portré, kismama fotózásra ajánljuk elsősorban.

Világítás

Ebben a szobában is használhatod egész nap az egyenletes természetes fényt. Délelőtt a legerősebbek talán a fények.

Hogyha kevésnek érzed már a fényt, felkapcsolhatod a  dekor csillárokat (ebből 3 db van , összesen 10 izzóval, amelyek  4200 K-esek, és persze használhatod a folyamatos fényű lámpáinkat is. A világítástechnikáról ITT olvashatsz részletesebben.

A fotósok részére biztosítunk promóciós képanyagot a terekről, ezt kérd bátran e-mailben (berles@rooms-studio.hu).

Hogyan bérelheted?

A  Le Bain a Paris térrel együtt bérelhető, minimum 2 órás időtartamra.

Bérleti díj: 4500 Ft/szoba/órától

Árlistát a berles@rooms-studio.hu e-mail címen vagy a kapcsolat menüponton keresztül kérhetsz. Írd meg, hogy mikor, milyen céllal (üzleti vagy magán) szeretnél jönni. A szabad helyekről a kiszemelt térnek és a kívánt fotózási időintervallumnak megfelelően tudunk tájékoztatást adni.

Kérdéseiddel hívj minket bátran: 06/30-375-6455.