Menü

A nyitás

Magunk sem reméltük, de fél órával az elsők érkezése előtt minden apró részlet a helyére került. Ültünk a teraszon, kortyoltuk az aznap vett kávéfőzőnk első adag feketéjét. Boldogok voltunk. Kész. (Legalábbis egy időre… ) A lájkok pedig özönlöttek, ahogy megosztottuk veletek a hírt. Dupla boldogság, mert velünk örültetek.

Fotó: Tamás Pál

Fotó: Tamás Pál

 

Egyszercsak megérkezik egy mosolygós fiatalember, Tamás Pál, a fotós, aki elsőként próbálhatta ki a Rooms-t (tényleg, mert nekünk sem volt előtte alkalmunk rá). Már most lelkes, nyitott, várakozással teli, örül, hogy ő fotózhat nálunk először (és övé a harmadik csésze kávé). Kívánni sem tudtunk volna nála jobb első vendéget! Furcsa még nekünk ez a házigazda szerep, de nagyon gyorsan megtaláljuk a közös hangot és persze témákat is, hiszen egy a hivatásunk. Szeretjük a látásmódját, így biztosak is lehettünk benne, hogy gyönyörű képek születnek majd.

TAM_7796

Fotó: Tamás Pál

Majd érkezett az ifjú pár is, akikről igazából szólt ez a nap. Izgultunk azért, mert óriási bizalmat előlegeztek meg nekünk, hiszen alig látszott még valami a Rooms-ból, amikor lefoglalta az időpontjukat, éppencsak sejteni lehetett, milyen is lesz majd. (A kulisszatitok pedig az, hogy az ő időpontjukhoz igazítottuk a nyitást.) Persze nem csalódott, mi pedig széles mosollyal néztük, ahogy felfedeznek minden kis részletet, ahogy elégedetten bámészkodnak. Új élmény számunkra nem a fotózással adni…

Ahogy elindult a fotózás, lecsendesedett bennünk minden. Itt vagyunk, várakozunk, miközben a “gyerekünk” járja az útját.

Fotó: Tamás Pál

Fotó: Tamás Pál

Furcsa, de a legeslegjobb azt volt látni, hogy otthonosan mozognak az első perctől. Teljesült a vágyam, hogy a Rooms-t a sajátjuknak tudják érezni az emberek, hogy ne féljenek elmozdítani dolgokat, merjék használni a raktár kincseit és segédeszközeit is, jöjjenek-menjenek szabadon, ahogy csak jól esik.

Az pedig külön boldogság, hogy nem csak a berendezést találták szépnek, hanem fotózás szempontból is kiállta a Rooms a próbát. Pali így ír erről:

“Írisz és Zoli alkotása valódi ékszerdoboz, tele részletekkel, tele inspirációval. Tökéletes fények, gondosan válogatott kiegészítők segítik az alkotó munkát, az érzelmekre való összpontosítást. Köszönöm a lehetőséget, az esküvőszezon közepén igazi felüdülés volt elsőként Náluk fotózni.”

Köszönjük nektek, hogy jöttetek és szerettétek!

Tamás Pált itt ismerhetitek meg jobban:

www.facebook.com/tamaspal.hu

www.tamaspal.hu

Mutatok még képeket:

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587