Menü

Nyári Tündérkert

Nem sokára 1 évesek leszünk. Olyan gyorsan elrepült ez az idő! Hogyha pedig visszagondolok, olyan soknak tűnik, hiszen mennyi minden történt velünk, nálunk már! Átéltünk veletek számtalan fotózást, családit, egyénit, üzletit. “Összeadtunk” egy nagyon kedves párt a csarnok falai között. Forgattak videó klipeket, készült nálunk több magazin sorozat, sőt még egy lakberendezési magazin címlapjára is felkerültünk! No, de hagyjuk a nosztalgiát és év értékelést, ahogy magamat ismerem, lesz még ebben részetek. 🙂

A csarnoknak ez az 5. arca. Amikor megnyitottunk, csak reméltük, hogy szeretni fogjátok ezt a minden eddigi szokással szakító, folytonos változásra épülő konstrukciót. Mostmár tudjuk is, hogy így van. Idő közben pedig egyre jobban megismerünk benneteket is, azt, hogy mit szerettek, esetleg mit nem. Mik az álmaitok, az igényeitek. Így aztán minden új enteriőrbe belecsempészhetünk benneteket is kicsit, ami nagy öröm. Ettől lesz igaz a kezdetben csak jól hangzó szlogenünk, hogy a Rooms a “tiéd is”.

Rooms-51

Ez persze azt is jelenti, hogy a többség akarata győz. Kiemelten azoké, akik sokat jönnek hozzánk. Mindannyian nagyon szerettétek a tavaszi enteriőr bútorait, ami bennünket megerősített abban, maradhatunk az eredeti tervnél, lehetnek részei a nyárinak is. Nem titok, hogy ennek költségvetési okai is vannak, hiszen akár több milliós beruházásról is beszélhetünk egy-egy váltásnál, ezért szigorú korlátokhoz vannak kötve az álmaink. Persze ettől még az álom nem veszít az értékéből.

A koncepció maradt hát vintage, romantikus, lányos. Már régóta tudtam, hogy szeretném egyszer kipróbálni a lila színt is a csarnokban, mert az még nem volt. Azt is tudtam, hogy lecsüngő akácokat mindenképpen szívesen látnék…

Rooms-34Rooms-13Rooms-50

Minden más pedig, valahogy csak úgy adta magát.

Bevallom, amikor kedd reggel beléptem a csarnok még tavaszi enteriőrjébe, magam sem láttam, milyen is lesz majd ez a nyári varázslat. Ott tornyosultak mellettünk a dobozok, sorakoztak a színes virágok, de  a kép még olyan kesze-kuszának tűnt. Aztán azon kaptam magam, hogy formát önt. S mennyivel egyszerűbben mostmár így hármasban, mint, amikor csak ketten csináltunk mindent! Tudjátok, nemrég bővült Amarillával a csapatunk. Ez volt az első nagy építős bevetése, s bizony sok szép részletet köszönhettek az ő kreativitásának és ügyességének. Szóval ment minden, mint a karikacsapás! Írta valamelyikőtök a facebook-on az átalakítás közben, hogy lehet most mi nem így érezzük, de ez egy álom munka. Amarilla rögtön megerősítette, és most kicsit én is így éreztem… (Félre ne értsetek, imádom a munkám, de pokolian fárasztó. 😀 )

A Tündérkert elnevezés Amarilla kedvéért van, mert nagyon szerette volna, ha a legelső (tündéres-erdeis) hangulattervnél maradunk, de ezt gonosz módon elvetettem. Aztán a végén be kellett látnom, a tudatalattimban én sem tudtam igazán elszakadni ettől, mégiscsak lett ebben valami tündérmesés… pillangók, óriás virágok, tüllök… majdnem tündérkert.

nyari-dekorRooms-47

Rooms-32Rooms-29

Rooms-45

Az akácon kívül azért dédelgettem még egy álmot már gyakorlatilag a nyitás óta. Irigykedve néztem a külföldi képeken az óriási papírvirágokat. Micsoda háttér lehetne! El kellett azonban engednem, mert nagyon körülményes lett volna a megvalósításuk. Aztán egyszerűen rám találtak! Ilyen az élet… Hála a Flow Art Decor-nak most velünk együtt ti is kipróbálhatjátok őket! Én nem csalódtam, órákat tudnék előtte tölteni, ráadásul még kerül bele majd ennél is több virág! Két csodálatos “fotómodellel” tesztelhettük:

Rooms-16

ikrekviragfal

Rooms-10Rooms-27

Rooms-38

 

Nézzétek meg a többi fotót is, aztán várunk benneteket személyesen! 😉

A csarnok nyári enteriőrje

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587