Menü

Rooms a Photoexpon

Idén abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy meghívást kaptunk a Photoexpo kiállításra, ami minden évben színvonalas tárházát mutatja be a legújabb fotózáshoz kapcsolódó termékeknek és szolgáltatásoknak. A résztvevők rögtön a gyakorlatban is kipróbálhatják az eszközöket, hiszen több fotózási helyszín áll ehhez rendelkezésükre. Ilyen volt a Rooms standja is. Nagyon boldoggá tett minket, hogy az enteriőrünkkel egy egészen új színt csempészhettünk a rendezvény életébe.

rooms-photoexpo-62

rooms-photoexpo-blog-1

 

Bár az utolsó pillanatig mi magunk sem tudtuk, vajon hogyan is áll majd össze ez az egész, végül elmondhatjuk, jó kis csapat voltunk veletek együtt.

 

Sokan kérdeztétek, hogyan készült az enteriőr, ki csinálta. Nos, mi. Ahogy mindig a Rooms-ban is. Akadt viszont egy nagyon jó kis forrásunk, a mutatós kanapét és a boldogságkapunk vázát, no és még néhány klassz kiegészítőt Panka Kertjétől vettük kölcsön. Ezt megtehetitek ti is. 🙂

rooms-photoexpo-41rooms-photoexpo-72rooms-photoexpo-74

Az egyik legmaradandóbb élményem azt hiszem az, hogy az első napi nyitás előtt még kislisszantam kicsit a levegőre, mire 10:00-ra visszaértem már rengetegen kattintgattatok nálunk, el sem hittem! Aztán persze kezdtünk hozzászokni Rékával, a modellünkkel, együtt a helyzethez.

Ahogy pedig telt az idő, azt vettük észre, törzsvendégeink lettek, akik újra meg újra meg újra nálunk kötöttek ki és töretlen lelkesedéssel alkottak. Azt hiszem, ennél jobb visszajelzést nem is kaphattunk volna tőletek. 🙂

rooms-photoexpo-33rooms-photoexpo-32rooms-photoexpo-48

A második nap újabb kihívást rejtett számunkra, hiszen előadást tartottunk nektek a Rooms-ról, a stúdiónkban való fotózás apró fortélyairól. Bevallhatom utólag, hogy veletek debütáltam előadóként, így aztán nem kicsit féltem a dologtól. Örök hálám azoknak, akik kedves mosolyukkal és személyes kérdéseikkel bombáztak minket ezzel segítve nekünk. Különösen jól esett, hogy többen kihasználtátok a lehetőséget, odajöttetek hozzánk beszélgetni és kipróbáltátok azokat a dolgokat, amiket felvetettünk az előadás során.

Óriási köszönettel tartozunk a szervezőknek a lehetőségért és támogatásért. A látogatóinknak a fentieken kívül azért is, mert nem várt módon őrizték az enteriőr épségét, és tényleg, annyira figyelmesen próbáltatok mozogni.

Legfőképpen viszont – biztos vagyok benne, hogy ebben ti is osztoztok – Vásárhelyi Rékának, aki hihetetlen kitartással, bájjal és töretlen mosollyal pózolt ezerféleképpen nekünk, akkor is, amikor már későre járt és mindannyian fáradtak voltunk.

rooms-photoexpo-1rooms-photoexpo-4rooms-photoexpo-18rooms-photoexpo-21rooms-photoexpo-24rooms-photoexpo-26rooms-photoexpo-28rooms-photoexpo-31rooms-photoexpo-52rooms-photoexpo-3rooms-photoexpo-44rooms-photoexpo-45rooms-photoexpo-54rooms-photoexpo-53rooms-photoexpo-57rooms-photoexpo-59rooms-photoexpo-63

Reméljük, sokatokkal találkozhatunk még a jövőben. Ahogy ott is beszéltük, szívesen vesszük a képeiteket Rékával együtt, nagyon kíváncsiak vagyunk (berles@rooms-studio.hu)! Már kaptunk is jópárat, hamarosan (természetesen nevekkel együtt) összegyűjtöm és meg is mutatjuk nektek, hogy ti miként láttátok a standunkat.

Addig is még több kép tőlünk, mi így örökítettük meg ezt a két napot néha besasszézva közétek.

 

Modell: Vásárhelyi Réka

Smink:  Rimár Linda

Haj: Somogyi Gergely

Dekor: Rooms

Kölcsönzött szépségek: Panka kertje

Növény „alapanyagok” és virágkoszorú: Laura Virág

Réka barack színű felsője: Cecilia Couture Esküvői Ruhaszalon

Ui: Mi jól éreztük magunkat még záráskor is, tényleg… reméljük, hogy ti is. 😉

rooms-photoexpo-80rooms-photoexpo-79

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587