Menü

Megérkezett a tavasz a Rooms-ba

Nagyon vártuk ezt a tavaszi dekorációt. Úgy döntöttünk ugyanis, hogy most nem akarjuk megkötni a szokásos kompromisszumokat azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek megfelelő legyen az enteriőr mind ízlésben, mind … hogy is mondjam… széttörhetetlenségben… A fotósoknak szerettünk volna egy igazi örömjátszóteret építeni, olyat, amilyen nincs máshol, ahol millió perspektíva, szín, forma, izgalmas elem teszi lehetővé, hogy valami igazán különlegeset alkothassanak. Apropó szín! Igen, most ez is merészebb, hiszen annyi csodálatos árnyalat van a világon, ami nem csak pasztellekből áll. Mi imádjuk a sötét tónusokat, a sötét zöldet pedig különösen. Adta magát ez a szín sok szempontból, főleg azért, mert mindig is be akartuk hozni a természetet a stúdióba. Unalmas már nekünk és talán nektek is, hogy van egy szép szoba… egyre több szép szoba van… gondolom, ti is észre vettétek, hogy gombamód szaporodnak a berendezett stúdiók… Persze nemsokára bizonyára máshol is zöldellő fák virítanak, de most még csak nálunk. 🙂 Az már csak hab a tortán, hogy közben az év Pantone színe a greenary lett, ami szépen harmonizál a tavaszi Rooms világával.

Nem titok, hogy puhatolóztunk már előtte és izgatottan gyűjtöttük a reakcióitokat erre a markánsabb dekorra. Megnyugtató volt, hogy mindenki lelkesen várta, aki tudta, mire is készülünk. Persze megosztani aztán az első fotót róla nem jelentett kevesebb izgalmat. Óriási örömmel láttuk viszont, hogy szeretitek és rengetegen lájkoltátok! Bízunk benne, hogy fotózni is ilyen lelkesen fogtok majd benne.

Néhány kulisszatitok:

A csarnokban kb. 4 óriási doboz zöld levél került a fákra és 2 nagyobb doboznyi virág. Amikor együtt láttuk, azt gondoltuk, uh, végül mégiscsak túlvásároltuk magunkat, aztán megdöbbenve vettük észre, hogy ez csak fogy és fogy, a zöldbe borítandó részek meg csak sorakoznak. Összesen csak 3 csomagnyi zöld “maradt a nyakunkon” és éppen annyi virág, hogy külön tudjátok majd őket használni. Tudjátok, ahogy eddig is, a folyosón található fehér ládából.

Az asztal fölé mindenképpen szerettünk volna egy pergolát. Zoli hősiesen bevállalta az elkészítését, de aztán rábeszéltem, hogy inkább kérjen segítséget, van bőven más barkácsmunka a számára. Kért is. A saját elképzeléseit előadva 15×15-ös gerendákból. Aztán amikor megérkeztek a gerendák, hogy összeállításra kerüljenek, földbe gyökerezett a lábam: nem igazán tudtam, hogy most nevessek vagy sírjak. Azt hiszem, valami olyasmi jött ki a számon, hogy te jó Isten! Ez egy bitófa… Aztán, amikor magunkra maradtunk, Reniből (aki segített nekünk) is kitört, hogy hűűű hááát… Zoli szája pedig már kámpicsorodott, mert ő jót akart, szerette volna, ha nagyon stabil lesz. Reni aztán azt mondta, sebaj, majd valami világos színnel filigránná tesszük. Az, az lett, igazán karcsú, ugye? Azóta ezen nevetünk, ahányszor eszünkbe jut. Szóval úgy nézzetek a mi csodálatos installációnkra, mint egy légies balerinára. 🙂

Zoli 50 db foglalatot és izzót vett, mert sok iylen kis lelógó, csillogó lámpácskát képzelt el. Összesen 10 db érkezett meg. Gondoltuk, hát jó, akkor ennyi lesz, aztán majd esetleg később pótoljuk valahogy ezt a hiányosságot. Fel is tettük, ahogy optimálisan elosztható volt ez a maréknyi díszítés. Minden nap lázasan kutattunk azonban a postaládánkban, hátha érkezik még csomagértesítés. A véghajrában érkezett is egy jó hír: Magyarországon van a szállítmányunk! Zoli rögtön nézte, hogy ez vajon melyik lehet, milyen színű, hány darab… Amint úgy érezte, van némi esély, értesítő hiánya ide vagy oda, nyitáskor a postán állt. A csomag persze sehol, ezt már megszoktuk… Aztán kiderült, hogy mégis itt van: a postás már elvitte magával. Zoli pedig beült a kocsiba, megkereste és elkérte tőle, mert ez volt az utolsó nap, amikor még fel tudtuk szerelni, hiszen másnap már fotózásra készültünk. Persze nincs meg mind, pont a fele… de a fele megvan és a helyén csillog-villog! 🙂 Ezek a kis izzók nem csak arra szolgálnak, hogy fényt adjanak, hanem nagyon szép háttereket varázsolhattok vele, ha már elkezd sötétedni, sőt a ládáknál korábban is.

Apropó ládák. Ezúton is hálás köszönetünk Reninek és a ládák eladójának, amiért lehetetlent nem ismerve lehozták őket a korcsolyapályává fagyott hegyi utcából. (Emlékeztek, pont akkor volt mindenütt tükörjég.) Kommentár nélkül egy kis illusztráció:

Látjátok, kalandból mindig kijut! Ez így van jól, van mit mesélni. Nektek pedig csak az a dolgotok, hogy szeressétek és élvezzétek!

Nem hagyhatom szó nélkül a dísztortánkat sem, ami pontosan úgy sikerült, ahogy megálmodtam. Köszönjük szépen az Egy csipet tortának. (Ez nem ehető, csak ínycsiklandóan illatos, de érdemes megkóstolni egy igazi változatát.) Tudjátok szerintem sokan, hogy mindig Annie Sloan festéket használunk. Most viszont kipróbálhattam egy kis újdonságukat is: a füstfóliát. Láttam ilyesmit dekorációs tárgyakon, de valahogy mindig csak szemezgettem vele. Aztán feltűnt Enikőéknél a biatorbágyi műhelyben, hogy a kanapéjuk széle különlegesen csillog. Nagyon tetszett, így meg is kérdeztem, mitől. Kiderült, hogy a fólia a titok. Vettünk is belőle. Az a helyzet, hogy megkérdőjeleztem a képességeimet, miszerint ezzel a kényes anyaggal tudok-e én bánni, de sokkal egyszerűbb volt, mint hittem! Én beleszerettem, úgyhogy folytatom a kísérletezést egész biztosan, mert még egy csomó ötletem van vele, most geometrikus, modernebb hatásra törekedtem, hiszen a bútorok is egyszerű, letisztult formájúak. (Zárójelben megjegyzem, hogy ez nem egy “fizetett reklám”, tényleg szeretem ezeket a termékeket, ezért jó szívvel és önként írok róluk. 🙂 )

Mutatok azért képeket a Paris-ról is, hiszen megújult ez a szobánk ugyanúgy. A szürkéskék pamlag a kedvencem benne, hónapok óta őrizgettük itthon és nagyon vártam a debütálását.

 

A Le Bain szobánk megmaradt a régiben, hiszen télen elnyerte azt a formáját, amire vágytunk.

Még több képet találtok a Rooms tavaszi enteriőrjéről a galériákban:

NÉZD MEG A TÖBBI KÉPET IS!

A tavaszi-kora nyári enteriőrben június elejéig tudtok fotózni. Időpontot foglalni a szokásos módon lehet: berles@rooms-studio.hu vagy +36 30/3756455. Várunk benneteket!

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587