Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

Megérkezett a tavasz – fotózz és láss rózsaszínben

Van az úgy, hogy nem keressük a dolgokat, hanem egyszerűen elénk jönnek. Talán ez lehetne a mottója a Rooms 2019-es tavaszi enteriőrjének.

A csarnok

Teljesen más jellegű virágokat kerestem, amikor egyszercsak megláttam ezeket a csodálatos pünkösdiket. Annyira hasonlítanak élő társaikra, hogy szinte éreztem az illatukat. Mondanom sem kell, rögvest hajlottam az eredeti tervem elvetésére. Nem volt menekvés! Elindult velünk az őrületes, romantikus, cukorkás, csupa-csupa rózsaszín áramlat. Amint látjátok, be is borította az egész Csarnokot… Két holmi maradt a megálmodott koncepcióból: a hinta közkívánatra és a csónak… Zoli (a férjem és a Rooms másik ) kívánságára.

A fordulat miatt persze slamasztikába kerültünk, hiányzott az a bútor, ami szerelem lehet a tavaszi stúdióban. Gondoltuk, hát jó, lessünk be az egyik kedvenc beszerzési helyünkre, bár nem szokott olyasmi lenni ott, amit ide el tudnánk képzelni. De láss csodát! Szinte az első bútor, amibe belebotlottunk, maga volt a tökéletesség! Nagyon fotogén, tavaszi, tulipán formájú, mesés színárnyalatú, nagyon trendi. Repdestem a boldogságtól, hogy ez ilyen egyszerűen ment, amíg az árát meg nem láttuk…

Szerintem háromnegyed órát keringtünk fel-alá, körülötte, gyorsan elfutva mellette, mire aztán vettünk egy nagy levegőt és beláttuk, a szerelem elől nincs menekvés! Remélem, ti is annyira imádjátok majd ezt a fotelt és a hozzá tartozó puffot, mint mi

Amit viszont eredetileg is nagyon szerettünk volna, azok a belógó, lufiszerű gömbök. Itt szeretném megjegyezni, hogy mostmár végre elszánhatnánk magunkat egy gigantikus méretű létra vásárlására, mert ez a 6-7 méteres belmagasság folyton óriási fejtörést okoz. Nem teszem ide a fotót, hogy Zoli és Laci mit művelt, mire ez a rögzítés megszületett, mert az anyukáink és Laci felesége se engedné őket többé a stúdió közelébe… A gömbök különlegessége még az, hogy most anyukám segített nekünk két napot a dekorálásban és ő festegette őket… majd persze megjegyezte, hogy többet kellett volna vennünk… aki bővítené, ne fogja vissza magát! További gömböket beszerezni, festeni, ragasztani, majd fellógatni a magasba bárkit szívesen látunk! El tudnám képzelni az egész Csarnokot is így!

A másik egy apróság, amit a már meglévő tervemből csempésztem, a rezgő, szeretem, mert olyan könnyed, légies, bájos, és olyan méltánytalanul keveset használjuk ilyen jellegű dekorációknál.

Összességében az a cél sem változott, hogy a Csarnok grandiózus méretét hangsúlyozó, szellős enteriőrt hozzunk létre, ahol kényelmesen lehet mozogni, nem kell szűkösködni, letisztultan, mégis látványosan lehet fotózni. Ennek érdekében most is hagytunk olyan részeket, ahol a különleges hátteret egyszerűen csak egy-egy falszakasz vagy hangsúlyos elem adja.

A Paris és a Le Bain

A két kisebb tér is tavaszi ruhába öltözött persze, hogy is hagyhattuk volna ki őket!?

A magnóliákat régóta szerettük volna újra használni, hiszen néhány évvel ezelőtt annyira, de annyira szépen mutattak a fotókon. Eljött az ő idejük hát! A Paris pedig maradt az a meghitt hangulatú, franciásan bájos szoba, mint mindig

Ami a Le Bain-t illeti, már egy éve vacillálok azon, hogy teljesen letisztítom. Valahogy ez a “tisztaság” lett az új őrületem, úgy tűnik. Ez mit is jelent itt? Hogy eltüntetem – az egyébként imádott – antikolt, türkiz színű falat. Talán Enikő (Nemiskacat) megbocsát érte, hogy megsemmisítettem a meseszép munkáját, mert most is Annie Sloan került rá… csak éppen szimplán Old white… Vannak még ezzel további terveim, de szép, lassan. Ahogy nyitottuk, zárjuk: a búzavirág is véletlenül jött szembe és beleszerettem.

Gyertek, élvezzétek ti is a megújult tereket!

Bővebb információt kaphattok a bérlésről a TEREK, valamint a TUDNIVALÓK menüpontok alatt, vagy egyszerűen írjatok, hívjatok minket itt:

berles@rooms-studio.hu
+3630 375-6455 (9-18 óra között)

Küldjemailt oszd megFacebook-on Tedd kiPinterest-re