Menü

Megérkezett a tavasz – fotózz és láss rózsaszínben

Van az úgy, hogy nem keressük a dolgokat, hanem egyszerűen elénk jönnek. Talán ez lehetne a mottója a Rooms 2019-es tavaszi enteriőrjének.

A csarnok

Teljesen más jellegű virágokat kerestem, amikor egyszercsak megláttam ezeket a csodálatos pünkösdiket. Annyira hasonlítanak élő társaikra, hogy szinte éreztem az illatukat. Mondanom sem kell, rögvest hajlottam az eredeti tervem elvetésére. Nem volt menekvés! Elindult velünk az őrületes, romantikus, cukorkás, csupa-csupa rózsaszín áramlat. Amint látjátok, be is borította az egész Csarnokot… Két holmi maradt a megálmodott koncepcióból: a hinta közkívánatra és a csónak… Zoli (a férjem és a Rooms másik ) kívánságára.

A fordulat miatt persze slamasztikába kerültünk, hiányzott az a bútor, ami szerelem lehet a tavaszi stúdióban. Gondoltuk, hát jó, lessünk be az egyik kedvenc beszerzési helyünkre, bár nem szokott olyasmi lenni ott, amit ide el tudnánk képzelni. De láss csodát! Szinte az első bútor, amibe belebotlottunk, maga volt a tökéletesség! Nagyon fotogén, tavaszi, tulipán formájú, mesés színárnyalatú, nagyon trendi. Repdestem a boldogságtól, hogy ez ilyen egyszerűen ment, amíg az árát meg nem láttuk…

Szerintem háromnegyed órát keringtünk fel-alá, körülötte, gyorsan elfutva mellette, mire aztán vettünk egy nagy levegőt és beláttuk, a szerelem elől nincs menekvés! Remélem, ti is annyira imádjátok majd ezt a fotelt és a hozzá tartozó puffot, mint mi

Amit viszont eredetileg is nagyon szerettünk volna, azok a belógó, lufiszerű gömbök. Itt szeretném megjegyezni, hogy mostmár végre elszánhatnánk magunkat egy gigantikus méretű létra vásárlására, mert ez a 6-7 méteres belmagasság folyton óriási fejtörést okoz. Nem teszem ide a fotót, hogy Zoli és Laci mit művelt, mire ez a rögzítés megszületett, mert az anyukáink és Laci felesége se engedné őket többé a stúdió közelébe… A gömbök különlegessége még az, hogy most anyukám segített nekünk két napot a dekorálásban és ő festegette őket… majd persze megjegyezte, hogy többet kellett volna vennünk… aki bővítené, ne fogja vissza magát! További gömböket beszerezni, festeni, ragasztani, majd fellógatni a magasba bárkit szívesen látunk! El tudnám képzelni az egész Csarnokot is így!

A másik egy apróság, amit a már meglévő tervemből csempésztem, a rezgő, szeretem, mert olyan könnyed, légies, bájos, és olyan méltánytalanul keveset használjuk ilyen jellegű dekorációknál.

Összességében az a cél sem változott, hogy a Csarnok grandiózus méretét hangsúlyozó, szellős enteriőrt hozzunk létre, ahol kényelmesen lehet mozogni, nem kell szűkösködni, letisztultan, mégis látványosan lehet fotózni. Ennek érdekében most is hagytunk olyan részeket, ahol a különleges hátteret egyszerűen csak egy-egy falszakasz vagy hangsúlyos elem adja.

A Paris és a Le Bain

A két kisebb tér is tavaszi ruhába öltözött persze, hogy is hagyhattuk volna ki őket!?

A magnóliákat régóta szerettük volna újra használni, hiszen néhány évvel ezelőtt annyira, de annyira szépen mutattak a fotókon. Eljött az ő idejük hát! A Paris pedig maradt az a meghitt hangulatú, franciásan bájos szoba, mint mindig

Ami a Le Bain-t illeti, már egy éve vacillálok azon, hogy teljesen letisztítom. Valahogy ez a “tisztaság” lett az új őrületem, úgy tűnik. Ez mit is jelent itt? Hogy eltüntetem – az egyébként imádott – antikolt, türkiz színű falat. Talán Enikő (Nemiskacat) megbocsát érte, hogy megsemmisítettem a meseszép munkáját, mert most is Annie Sloan került rá… csak éppen szimplán Old white… Vannak még ezzel további terveim, de szép, lassan. Ahogy nyitottuk, zárjuk: a búzavirág is véletlenül jött szembe és beleszerettem.

Gyertek, élvezzétek ti is a megújult tereket!

Bővebb információt kaphattok a bérlésről a TEREK, valamint a TUDNIVALÓK menüpontok alatt, vagy egyszerűen írjatok, hívjatok minket itt:

berles@rooms-studio.hu
+3630 375-6455 (9-18 óra között)

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587