Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

A bérlésről minden

Mire bérelhetitek a stúdiót?

Elsősorban fotózásra és filmkészítésre álmodtuk meg a Rooms-t, de volt már nálunk esküvői szertartás és rengeteg menyasszony és vőlegény készülődött a szobáinkban a nagy napon. Sőt otthont adtunk már partnernapnak és workshopoknak is.

Készült nálunk számos magán jellegű és üzleti sorozat, járt itt több magazin, forgattak videóklipet, sőt még népszerű tévésorozatban is szerepeltünk.

ITT találhatsz nálunk készült fotókat és videóklipeket.

Mikor és mennyi időre bérelhetitek a stúdiót?

A Rooms-ba az év minden napján jöhetsz a szabad kapacitás függvényében, a nyitvatartási idő rugalmasan igazodik a ti foglalásaitokhoz.

Bérelheted a teljes területet egyben (minimum 3 órára), vagy a Csarnokot külön vagy a Paris + Le Bain szobát egyben (minimum 2 órára). Jöhettek kedvezményesen több órára is persze vagy akár egy egész napra.

Időpontot foglalni érdemes legalább 1-2 héttel korábban, mint ahogyan szeretnétek jönni, de a téli időszakra (különösen hétvégére) már augusztus végén, szeptember elején foglalnak a visszatérőink, így résen kell lenned.

Hányan jöhettek a fotózásra?

A csarnok vagy a Paris+Le Bain bérlésekor max. 6 fő , a teljes Rooms bérlésekor 12 fő érkezhet (fotóssal, sminkessel, babákkal stb. együtt), de lehetőségetek van bővíteni a létszámot a foglaltságunktól függően.

Egy bérlési időszakban (2 vagy 3 óra) egyszerre egy fotós vagy fotós csapat fényképezhet.

A bérlési időszak óránkénti váltással osztható meg több fotózásra az alábbiak szerint.

A Csarnok, illetve Paris+Le Bain önálló, 2 órás bérlése esetén a bérlési idő megosztható maximum 2 sorozatra, amennyiben:

 • a különböző fotóalanyok nem egyszerre tartózkodnak a Rooms területén
 • a fotózásokon résztvevők teljes létszáma nem haladja meg a 6 főt (fotóssal, sminkessel együtt)
 • a létszám az óraszám növelésével bővíthető óránként plusz 3 fővel

Kettőnél több mini sorozat egymás utáni elkészítésére csak a teljes stúdió bérelhető, összesen maximum 12 fő részére. 3 óra alatt maximum 3 fotózásra tudunk lehetőséget biztosítani.

Egész napos bérlésre is a fenti létszám vonatkozik, időarányosan elosztva természetesen (30, illetve 40 fő).

Amennyiben a Rooms-nak csak egyik szobáját bérled, a stúdióban folyhat párhuzamosan más fotózás is, ezért is kiemelten fontos, hogy a létszámkorlátot tartsd tiszteletben, hiszen ez mindannyiunk minőségi szolgáltatását támogatja.

Rendezvényeknek maximum 50 főig tudunk otthont adni.

Mit tartalmaz a bérleti díj?

 • 1 fő asszisztenciát a Rooms-ban való eligazodáshoz
 • A Rooms kiválasztott szobáinak és a folyosónak használatát teljes berendezéssel fotózás céljából
 • A Kincsestárban lévő kiegészítők használatát (kisebb bútorok, kellékek)
 • A Kincsestár használatát előkészületekre
 • Díjmentes parkolást a Rooms előtt egyszerre maximum 4 gépjármű részére.
 • Folyamatos fényű lámpák és a hozzá tartozó eszközök, fényformálók díjmentes használatát.
 • Szélgép használatát
 • Füstgép használatát
 • Zuhanyzó használatát, törölköző, tusfürdő, hajszárító, fésű biztosítását, amennyiben a fotózás jellege igényli (pl.: kádfeltöltés)
 • Kedvetek szerinti ásványvíz és kávé fogyasztást
 • Fellépő és létra biztosítását
 • A stúdió fűtését, nyáron pedig klimatizálását

Mikor érkezhettek?

10 perccel korábban érkezhettek, mint a foglalási időpont és a fotózást követően még 10 percetek van, hogy kényelmesen összepakoljatok.

Nálunk nem érik egymást a fotózások, hogy mindenkit tisztán, rendben várhassunk és ne tolongjatok egymáson, de ehhez nektek is pontosnak kell lennetek.

Sminkelésre, frizurakészítésre, öltözésre a bérlési időn belül van lehetőség a Kincsestár területén. Amennyiben csak a stúdió egyik részét bérelitek, a Kincsestár területen meg kell osztoznotok a másik rész bérlőivel.

Át lehet rendezni a fotózási tereket?

A Rooms interaktív, ezért kedved szerint kiegészítheted a berendezést a Kincsestár területén található vagy akár saját tárgyakkal, kisbútorokkal. Mivel lesznek minden térben fix dolgok, amik nem mozdíthatóak méretük/súlyuk/bonyolultságuk miatt, a kreatív ötletedet beszéld meg előtte bátran velünk. Úgy számolj az idővel, hogy úgy kell ott hagynod a berendezést, ahogy érkezésedkor találtad.

Jöhetnek a Rooms-ba kisállatok is?

Szívesen látunk díjmentesen szobatiszta háziállatokat is, de a higiénia megőrzése érdekében ők sajnos nem használhatják az ágyakat, valamint a kárpitos bútorokat és szőnyegeket. Jelezd előre, hogyha kisállatot hozol, hogy az esetlegesen mellettetek fotózkodók beleegyezését is kérhessük, hiszen lehet olyan kisgyerek, aki pl. fél a kutyusoktól.

Hogyan működik a ruhabérlés?

A fotózások idejére tudtok nálunk ruhákat bérelni. Ezeket nem kell előre lefoglalni, hiszen jó, ha felvéve is látjátok. Próbálni a bérlési időn belül tudtok. A ruhák mindig bent vannak a Kincsestárban, ahol készülődtök (néha előfordulhat, hogy egy-egy darab mosás miatt nincs aznap, így hogyha valamihez ragaszkodsz, kérlek, jelezd nekünk előre.) A kínálat folyamatosan bővül. ITT olvashatsz részletesebben róla és nézheted meg a ruhákat.

Mi történik, ha nem tudtok eljönni?

Reméljük, hogy el tudtok jönni, persze tudjuk, hogy bármi közbejöhet, ezért igyekeztünk úgy felállítani az ezzel kapcsolatos szabályokat, hogy mi még kiadhassuk az akár hónapok óta befoglalt helyeteket, de ti is tudjatok jönni máskor is.

Módosítási és lemondási feltételek

 • A foglalt dátum egy alkalommal módosítható díjmentesen, legkésőbb 10 nappal a kitűzött időpont előtt. Ezt követően a módosítási díj a fotózás előtt 4-9 nappal: 1000 Ft. 4 napon (96 órán) belül és egész napos foglalásnál nem áll módunkban módosítani, ekkor a lemondási feltételek lépnek életbe.
 • Lemondási díj: a bérleti díj 20 %-a. A fotózás előtt 48 órával: a bérleti díj 50 %-a. A fotózás előtt 24 órával: a bérleti díj 100 %-a. Amennyiben nem lett módosítva/lemondva, és elmaradt a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.

Egész napos foglalásra vonatkozó feltételek:

 • A foglalt dátumot nem áll módunkban módosítani a dátumot megelőző 30 napon belül, lemondási díj 30 napig megelőzően a bérleti díj 20%-a, onnantól az alábbi lemondási feltételek lépnek életbe.
 • Lemondási díj 30 napon belül: a bérleti díj 20 %-a, 20 napon belül a bérleti díj 50 %-a. A fotózást megelőző 96 órán belül lemondva: a bérleti díj teljes összege. Amennyiben nem lett módosítva/lemondva, és elmaradt a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.