Menü

Megérkezett a tavasz – fotózz és láss rózsaszínben

Van az úgy, hogy nem keressük a dolgokat, hanem egyszerűen elénk jönnek. Talán ez lehetne a mottója a Rooms 2019-es tavaszi enteriőrjének.

A csarnok

Teljesen más jellegű virágokat kerestem, amikor egyszercsak megláttam ezeket a csodálatos pünkösdiket. Annyira hasonlítanak élő társaikra, hogy szinte éreztem az illatukat. Mondanom sem kell, rögvest hajlottam az eredeti tervem elvetésére. Nem volt menekvés! Elindult velünk az őrületes, romantikus, cukorkás, csupa-csupa rózsaszín áramlat. Amint látjátok, be is borította az egész Csarnokot… Két holmi maradt a megálmodott koncepcióból: a hinta közkívánatra és a csónak… Zoli (a férjem és a Rooms másik ) kívánságára.

A fordulat miatt persze slamasztikába kerültünk, hiányzott az a bútor, ami szerelem lehet a tavaszi stúdióban. Gondoltuk, hát jó, lessünk be az egyik kedvenc beszerzési helyünkre, bár nem szokott olyasmi lenni ott, amit ide el tudnánk képzelni. De láss csodát! Szinte az első bútor, amibe belebotlottunk, maga volt a tökéletesség! Nagyon fotogén, tavaszi, tulipán formájú, mesés színárnyalatú, nagyon trendi. Repdestem a boldogságtól, hogy ez ilyen egyszerűen ment, amíg az árát meg nem láttuk…

Szerintem háromnegyed órát keringtünk fel-alá, körülötte, gyorsan elfutva mellette, mire aztán vettünk egy nagy levegőt és beláttuk, a szerelem elől nincs menekvés! Remélem, ti is annyira imádjátok majd ezt a fotelt és a hozzá tartozó puffot, mint mi

Amit viszont eredetileg is nagyon szerettünk volna, azok a belógó, lufiszerű gömbök. Itt szeretném megjegyezni, hogy mostmár végre elszánhatnánk magunkat egy gigantikus méretű létra vásárlására, mert ez a 6-7 méteres belmagasság folyton óriási fejtörést okoz. Nem teszem ide a fotót, hogy Zoli és Laci mit művelt, mire ez a rögzítés megszületett, mert az anyukáink és Laci felesége se engedné őket többé a stúdió közelébe… A gömbök különlegessége még az, hogy most anyukám segített nekünk két napot a dekorálásban és ő festegette őket… majd persze megjegyezte, hogy többet kellett volna vennünk… aki bővítené, ne fogja vissza magát! További gömböket beszerezni, festeni, ragasztani, majd fellógatni a magasba bárkit szívesen látunk! El tudnám képzelni az egész Csarnokot is így!

A másik egy apróság, amit a már meglévő tervemből csempésztem, a rezgő, szeretem, mert olyan könnyed, légies, bájos, és olyan méltánytalanul keveset használjuk ilyen jellegű dekorációknál.

Összességében az a cél sem változott, hogy a Csarnok grandiózus méretét hangsúlyozó, szellős enteriőrt hozzunk létre, ahol kényelmesen lehet mozogni, nem kell szűkösködni, letisztultan, mégis látványosan lehet fotózni. Ennek érdekében most is hagytunk olyan részeket, ahol a különleges hátteret egyszerűen csak egy-egy falszakasz vagy hangsúlyos elem adja.

A Paris és a Le Bain

A két kisebb tér is tavaszi ruhába öltözött persze, hogy is hagyhattuk volna ki őket!?

A magnóliákat régóta szerettük volna újra használni, hiszen néhány évvel ezelőtt annyira, de annyira szépen mutattak a fotókon. Eljött az ő idejük hát! A Paris pedig maradt az a meghitt hangulatú, franciásan bájos szoba, mint mindig

Ami a Le Bain-t illeti, már egy éve vacillálok azon, hogy teljesen letisztítom. Valahogy ez a “tisztaság” lett az új őrületem, úgy tűnik. Ez mit is jelent itt? Hogy eltüntetem – az egyébként imádott – antikolt, türkiz színű falat. Talán Enikő (Nemiskacat) megbocsát érte, hogy megsemmisítettem a meseszép munkáját, mert most is Annie Sloan került rá… csak éppen szimplán Old white… Vannak még ezzel további terveim, de szép, lassan. Ahogy nyitottuk, zárjuk: a búzavirág is véletlenül jött szembe és beleszerettem.

Gyertek, élvezzétek ti is a megújult tereket!

Bővebb információt kaphattok a bérlésről a TEREK, valamint a TUDNIVALÓK menüpontok alatt, vagy egyszerűen írjatok, hívjatok minket itt:

berles@rooms-studio.hu
+3630 375-6455 (9-18 óra között)

Élmény, inspiráció – tavaszi workshop

Nehezen indul az év?

Töltődnél?

Itt a lehetőség, a várva-várt Rooms-workshop

Save the date!

2019. február 16.

Február 16-ra egy igazi feltöltődést találtunk ki neked!

Élmény, inspiráció, élvezet a jelszó!

Lesz egy szépséges modellünk, akivel a friss-ropogós, tavaszi enteriőrben az elsők között fotózhatsz majd rengeteg virággal és különleges ötletekkel. Látványos, elragadó, romantikus, játékos képek születhetnek majd, amire leendő ügyfeleid biztosan felkapják a fejüket.

Közben persze bármiről szívesen beszélünk neked, ami kérdésként felmerülhet, legyen szó:

 • az enteriőrös stúdióban való fotózás trükkjeiről
 • a természetes fény használatáról beltérben
 • marketingről, önérvényesítésről
 • ügyfélkezelésről
 • a kollégákkal való hatékony kommunikációról, együttműködésről
 • a csomagok összeállításáról és árazásáról
 • a ruhák és újszerű koncepciók jelentőségéről
 • a napi ügyes-bajos dolgok kibeszéléséről, amiket csak egy másik fotós érthet meg igazán

Mit szólsz? Jöhet a lendület?

Hogy ne maradj le, jelentkezz máris!

JELENTKEZÉS ITT: info@rooms-studio.hu

Az e-mailben örülünk, ha megírod, mióta fotózol, milyen felszereléssel, mit fotózol szívesen, illetve, mit vársz a workshoptól.

Helyszín: Rooms – your photo place (1211 Budapest)

Időpont: 2019. 02. 16. 10:00-16:00 (hideg nasis ebédről és innivalóról gondoskodunk), érkezés 9:30-tól

Létszám: min. 5, max. 10 fő

Modell: Kővágó Dóra (akit a képeken is láthatsz, a fotókat a 2017-es tavaszi és nyári enteriőrben készítettük)

Oktató és az inspirációs élmény megálmodója: Fénylabor – szeretet képek

Ár: 59 000 Ft (a workshop díja bruttó, 0% Áfa tartalommal)

Ezt készpénzben a workshop napján vagy átutalással tudod fizetni majd február 15-ig. Foglalót nem kell előre utalnod, de a jelentkezés visszaigazolását követően elfogadod, hogy a lemondási díj 10 000 Ft.

A képeket korlátlanul használhatod saját referenciaként, kérni szoktuk, hogy egy nem hivalkodó logót, mely szerint workshop-on készült, helyezz el rajtuk, ezt biztosítjuk is neked.

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

Tudod, itt: info@rooms-studio.hu

Írisz és Zoli

Fénylabor – szeretet képek

Indulnak a karácsonyi fotózások – az új enteriőr

Akadnak könnyű és nehéz születések, azt hiszem, ez a téli-karácsonyi enteriőr utóbbihoz tartozik. Különös, hogy éppen az a dekoráció épül a kis darabokból a legnehézkesebben egésszé, ami ennyire közel áll hozzánk.

Nem titok ugyanis, hogy mióta Instagramot használok, szerelmese vagyok az amerikai farmházas oldalaknak. Nagyon-nagyon szeretnék egy olyan házikót magunknak. Minden tárgy mesél bennük: egyszerű, természetes, mégis olyan különleges holmikkal, bútorokkal teli, amik nem tucat termékek, amiknek lelkük van. Hamar elhatároztuk hát, hogy idén egy csipetnyit ebből hozunk nektek karácsonyra. Egy csipetnyit… mert persze nagyon hamar fény derült rá, hogy az igazi nagy szerelmeim csak a tengerentúl kaphatóak és olyan ára volna idehozatni őket, hogy bizony ember nem termeli ki ezt az enteriőrt a bérleti díjakból…

El is kámpicsorodtam, hiszen pont, mert ennyire szeretem, fontos volt nekem a hitelesség, a stílushűség. Bevallom, hagytam is a csudába egy ideig az egészet. Persze ezt elég rosszul tettem, mert szeptember elején arra eszméltem, bizony még rengeteg minden hiányzik! Aztán egyszercsak a kétségbeesett bevásárló láz folyamodványaképpen púposra halmoztuk a kis raktárunkat. Váratlan dolgokból állt össze a saját stúdiós farmházunk, persze ehhez sokat kellett hackelnünk is a „legyen benne minél több egyedi tárgy” jeligére.

Így született meg a nagy kedvenc (ezt már kijelenthetem, mert túl vagyunk az első héten), a hinta is. Ami ugye igazából kamuhinta, de ez most nem lényeges, örülök, hogy biztonságos… hosszú út vezetett ugyanis idáig. Feladtam a fiúknak a leckét, amikor előálltam az egyik farmházas fotómmal, miszerint nekem kell egy ilyen (vagy hasonló – persze ez azt jelentette, hogy lesznek dolgok, amit nem engedek el… lsd. kötél, ugye fiúk?!). Nos, sem műhelyünk, sem szerszámarzenálunk nincs, így aztán ami a youtube-on oly könnyed műveletnek látszott, hamar kivitelezhetetlen barkácsolássá vált. Megoszlott a vélemény is hármunk között, hogy mi is volna a legpraktikusabb rögzítési mód, ami aztán kellően stabil is. Ezzel napokat…, előtte heteket töltöttünk… Utólag nagyon nevetek, mert még most sem tűnik ennyire ördöngösnek a dolog, de ez lett a rettegett feladvány… A kötélről pedig csak annyit, hogy a világból kikergettem Zolit és Lacit azzal, hogy nekem nem jó akármilyen belőle, hanem pontosan arra lesz szükség, amit a képen látnak… A folyamat: laci hallgat mélyeket, Zoli felőrölt idegszálai, 2 óra kocsikázás oda-vissza… mázli, hogy találtunk utolsó pillanatban és akadt egy levágott, így nem kellett 50 métert megvennünk, izgulás, mert a maradék csak 11 méter volt és mi többet számoltunk erdetileg… Eredmény: semmi sem olyan, mint a képen volt… csak a kötél…, de imádjuk… és nem szakad le.

Talán feltűnt nektek, hogy a tavalyi házikók helyére most fehér lambéria került, erről csak ennyi (sajnos mi Lucával nem látszódunk már, pedig szorgalmasan festettünk…).

A Paris és Le Bain télen mindig olyan kis mostohagyerek, hiszen a családok minél nagyobb teret, minél karácsonyosabb hangulatot igényelnek. Sokat törtük a fejünket, milyen legyen idén, de sehogysem jött ihlet. Szerettünk volna egy meghitt kis kuckót a stúdióban. Ahol szelíden, bájosan érkezik az ünnep, mégis akad nagy karácsonyfa, amit körül lehet ülni, és minden megvan benne, ami a szívet melengetheti. Két olyan szobát, ami inkább a kismamáknak, a boudoir vagy éppen portré fotózásoknak kedvez. Aztán megláttam egy párnát és nagyon-nagyon meg akartam venni. Ezt azonban csak akkor tehettem (az ára miatt…), ha ott és akkor ünnepélyesen megfogadtam, része is lesz a berendezésnek.

Eldőlt hát a Paris sorsa! Így épült benne minden egyetlen párna köré. Így lett a Paris és a Le Bain is egy igazi lánybirodalom. Itt az a stílusvilág uralkodik, ami annyira jellemzi a Rooms-t, és amit sokan el is vártok tőlünk. Kevésbé romantikus momentuma volt a falbontás ennek az építkezésnek, de mostmár azt is tudjuk, hogy ez Luca kedvenc tevékenysége. Szóval, ha valahol falat törnétek, tudok egy jó munkaerőt!

A Paris fotói:

A Le Bain fotói:

Az új téli enteriőrben én nem a feltűnőbb holmikat vagy a hintát szeretem igazán, hanem azt, hogy el-eldugva kincsek lapulnak benne, eredeti, régi holmik, olyanok, amik egyszer talán részesei voltak 30, 50 vagy akár 60 éve egy igazi, családi karácsonynak is. Most pedig egy új életet kaptak.

Idén is sokatokkal ünnepelhetünk majd együtt, mi már alig várjuk!

Nézzétek meg a galériákban a többi képet is:

TEREK

Fotósoknak: a promócióra használható fotók linkje INNEN elérhető vagy kérhetitek e-mailben, Facebook üzenetben is.

(Kérünk benneteket, ahogy eddig is, a képeket a rajtuk lévő logóval együtt, vágás és színkorrekció nélkül használjátok. Köszönjük szépen.)

Tavaszi megújulás – új enteriőr a Rooms-ban

Az évszakok közül a tavasz a kedvencem. Szeretem az illatát. Szeretem az üzenetét. Nem a virágzó fák, mezők nyűgöznek le igazán, hanem az új kezdet, hogy ugyanaz éled ismét fel, mégis egy kicsit más, mert már magán hordozza az előző év lenyomatát. Emlékeket, érzéseket, napsütést, szelet, havat, minden tapasztalatot. Úgy újul meg minden, hogy igazából egyáltalán nem is olyan új, egyszerre ugyanaz és mégsem azonos.

Amikor egy új enteriőrt tervezek és építünk, pontosan ez a folyamat zajlik le. Mivel nálunk nem csupán a kiegészítők cserélődnek az átalakításkor, hanem tényleg egy más világot szeretnénk teremteni időről-időre, furcsa lehet, hogy azt mondom, valahol mégis a korábbiakból táplálkozik az, ami megvalósul. Ez azért lehetséges, mert bennünk is nyomot hagy az, ami volt. Mit szerettetek, mit kevésbé, mi mit szerettünk, mit nem, honnan indultunk és hová akarunk eljutni. Sokkal tudatosabbak is lettünk, hozzátéve, amire sokan nagy kerek szemekkel néztek rám, hogy sosincs teljesen kész tervem, csak ötleteim. Az átalakítás első napján még én magam sem tudom, hogy pontosan mi születik majd meg.

Az utóbbi három enteriőrrel a csarnokban például kalandoztunk. Stílusokban, színekben, formákban. (Persze nem tudom önmagam meghazudtolni, mert mégiscsak olyan rooms-os maradt.) Most viszont azt éreztem, szeretnék visszanyúlni a gyökerekhez. Szeretném az új kezdetet, csak azokkal a tapasztalatokkal felvértezve, amit kaptam az elmúlt három évtől.  Így született meg a Rooms tavasza idén. Az a tavasz, ami emlékeztet engem a legelső dekorációra, az, amibe visszacsempésztem a virágzó fákat és a francia lakberendezés jegyeit magukon hordozó bútorokat, mert azt imádtátok.

(Na jó, az elől lévő fa azért került oda, mert amikor kerestem egy megfelelő ágat hátra az udvaron, megláttam ezt is árválkodni… egyszerűen virágzó fa akart lenni és kész…)

Cuki, romantikus. Ezt mondjuk nem így akartam, de ez egy másik történet. Akivel beszéltem róla, mindenki jól megmosolygott és azt mondta, de hát éppen ezért imádjuk a Rooms-t. Úgy látszik, a lelkem mélyén mégiscsak ilyen vagyok, hogyha a kezem alól csupa ilyesmi kerül ki még akaratom ellenére is…

Mi az új?

A Paris vagány színválasztása például. Réges-rég kacérkodunk valami sárgával. Bevallom, abszolút nem ez volt az eredeti terv. Egyszerűen szembe jött velem a mustársárga ágynemű, és nem tudtam ott hagyni az üzletben. S ha már azt megvettem, kosárba tettem hozzá az ágytakarót is. Gondoltam, maximum majd otthon ünnepnapokkor felhúzzuk. Még ekkor sem gondoltam komolyan a dolgot, látjátok, pedig ez úgy 1 hónapja történt. Aztán szembe jött a kanapé. Na, mondom, rendben, megadom magam. A lámpások már megvoltak, szerencsémre ehhez is tökéletesen passzolt. Az pedig nem volt kérdés, hogy ehhez milyen lesz a faldíszítés.

Bosszantott viszont, hogy unom az ágy hátterét. Az ágyat viszont nem tudtam végül megvenni, amit kinéztem, mert nem ért volna ide időben Angliából sajnos. Gondoltam, tele rakom virággal, de nem volt elég virágom és olyan furának is éreztem az egészhez. Gondoltam, lestencilezem, de az meg sehogy sem tetszett. No, ekkor beugrott, hogy szegény virágfalat száműztük a Le Bain-be, s hogy mennyire szeretitek. Az lett a vége, hogy idekerült. Egyáltalán nem praktikus, de szép! Ez pedig azt hiszem, egy fotóstúdiónál fontosabb. A világítás sem volt praktikus, de ezen muszáj volt változtatnunk, így a nyitás előtti nap vettünk egy új csillárt. Mert a fény mindennél fontosabb itt. Kicsit lentebb van, mint az kényelmes volna, viszont így mutat igazán, szóval fejre vigyázni! 😉

Óriási megkönnyebbülés volt számomra, hogy mennyire lelkesen fogadtátok ezt a karakteresebb berendezést. Féltem ám kicsit azért tőle. Anyukám volt az első „kontrollcsoport”, aki azt mondta, na végre, erről a kontrasztról beszéltem… hehe tök más ötletet mondott (lehet egyébként megvalósítom egyszer, mert jópofa), de örültem, hogy valakinek már rajtunk kívül is tetszik.

Mondhatni újnak azt is, hogy egy pletykából építkezve (miszerint nálunk nem lehet ilyet készíteni, ami persze szerintem nem volt azért igaz így egy az egyben…) nagyon figyeltem arra, hogy tudjatok „üres” fotókat csinálni. Ez mit jelent? Azt, hogy legyen a Paris-ban és főleg a csarnokban is több olyan lehetőség, amikor szimplán csak egy jó falfelület adja a képek hátterét. Ahogy látjátok, igyekeztem változatos részeket adni ehhez nektek.

Új persze teljesen az egész, úgy ahogyan van, hiszen 1-2 régi kiegészítőnket leszámítva minden most került ide frissen. Látszik az is, hogy 3 év van mögöttünk. Másképpen gondolkodunk, mint először. Egységben, mégis fontosabb lett, hogy változatos legyen, hogy ne csak a mi térben látási és működési igényeinket szolgálja, hanem a tiéteket is, akik nálunk jobban szerettek csak hátterekkel dolgozni, kész koncepciókkal, hiszen gyorsabban kell gondolkodnotok, mint általában nekünk, főleg, ha először vagytok nálunk egy-egy új berendezésben. Fontos volt most nekem az is, hogy a kiegészítők úgy passzoljanak mindenhová, hogy megcserélve egyet-egyet valami mást kapjunk, mégse sérüljön a hangulat.

Bár a házikók alapja maradt, szerintem nem is lehet rájuk ismerni. Na, ezeken aztán igazán megmutatkozott, hogy mennyire improvizatív vagyok, mert bizony ezt még a 3. nap sem láttam magam előtt… aztán Zoli azt mondta, Ok, menjünk el a bevált antikusonkhoz és nézzük meg, milyen holmija van…  20 perc múlva már álltunk nála a raktárban és 10 perc múlva minden a kocsinkba volt, ami tökéletesen passzolt a miliőhöz. Fent voltak már az ablakok és az ajtók, amikor még mindig törtem a fejem azon, hogyan nem lesz ebből giccs, hogyha valami kőfalszerű festést kap. Szerettem volna a provence-i házak hangulatát visszaidézni, de lássuk be, azért ezeknek nincs olyan formájuk és általában rettenetesen néznek ki a kőfalutánzó tapéták és festések. Magamban sem bíztam eléggé, bár a barátnő bíztatott, hogy megvan a kellő talentumom hozzá… végül azt próbáltam ki, amit már egyébként is rég szerettem volna, a most látható koptatott-mosott hatást szürkében. Magam is meglepődtem, de elsőre az lett, amit elképzeltem. Könnyű így festeni, csak nagyon időigényes.

Akadnak viszont olyan apró részletek, amiket nem én találtam ki. Biztos írtam már, hogy az egyik barátnőmmel átalakításokkor pizsipartyt szoktunk tartani, ami egyben (szerinte legalábbis, én jobban szeretek beszélgetni este 7 és éjjel 2 között inkább..) brainstorming is. Valahogy megállíthatatlan tettvágy rabja lesz és ripsz-ropsz dekorálni kezd, amikor én már hulla vagyok, mert napok óta reggeltől estig ezt csinálom… Persze mindig gyümölcsöző az ő közreműködése, elismerem. Most szinte mindent az ő inspirálásának köszönhettek, ami könyvekhez kapcsolódik a stúdióban. Ő volt egyébként a ház minőségellenőröm is, miszerint sok, kevés, elég így, ahogy van éppen.

A Le Bain még mindig stabilan képviseli azt, amit eredetileg akartunk. Ez a majdnem állandóság az életünkben.

A Rooms új enteriőrje azt hiszem, most hordozza igazán magában először a tavasz valódi üzenetét. Azt, hogy mindig ott a lehetőség megújulni, és az újjászületés varázslatos, illatos csoda. Mégis mindig ott van mélyen benne a múlt, a régi, mindazok a rétegek, amik nélkül nem lehet az ma, ami, aki. Sokkal több a virágzó fák lenyűgöző látványánál: esély, kockázat, izgalom, fejlődés, tapasztalat, remény… Úgy hiszem, mindannyiunk élete is pontosan ilyen és ez így jó.

A bérlehető terekről szokás szerint még sok képet találtok a galériákban:

A terek

Kérhetitek most is fotósként a promóciós képcsomagot a dekorációról e-mailben (berles@rooms-studio.hu vagy facebook üzenetben). No és nem utolsó sorban a bérlehető ruháink galériáját is frissítettük nektek.

Várunk téged is! Ha még nem voltál nálunk, kérd bátran a bérlésről szóló tájékoztatót e-mailen vagy itt a kapcsolat menüponton keresztül. 🙂

Kismama fotózás workshop közkívánatra

Az előző workshop-ok mindegyikén megkérdeztünk benneteket, hogy milyen tematikára jönnétek még nagyon szívesen. Az egyik vezető válasz a kismama fotózás volt, aminek mi nagyon örülünk, hiszen ez olyasmi, amit szeretünk és, aminek a tapasztalatait meg tudjuk és szívesen meg is osztjuk veletek. Különösen fontos téma ez a Rooms kapcsán, hiszen rengeteg kismamával érkeztek hozzánk nap mint nap.

Időpont:

 1. január 13. (haladó csoport) és 2018. január 14. (kezdő csoport) 10:00-17:00

Helyszín: a Rooms- your photo place minden tere

Oktató: Fénylabor- szeretet képek

Létszám: min. 5, max. 10 fő

 

A PROGRAMRÓL

Átfogóan beszélünk mindenről, ami a kismama fotózás kapcsán fontos lehet a fotóssá válás első mozzanataitól a kommunikáción, pózokon, ruhákon, kiegészítőkön át egészen az enteriőrben való fotózás legapróbb fortélyaiig.

Elmondjuk:

 • hogy építjük fel a csomagjainkat, hogyan árazunk
 • hogy működünk, gondolkodunk egy kismama fotózáson
 • mitől lesznek őszinte érzelmek a képeinken
 • milyen pózokat lehet, szabad használni egy kismama fotózáson önálló képek és páros (apukás) fotók esetében
 • hogy használjuk az enteriőrt, a kiegészítőket, a ruhákat látványelemként
 • hogyan fotózunk természetes és mesterséges fénnyel
 • hogyan készülnek a tejfürdős sorozatok

+1:  értékelést adunk az elkészült képeidről és egy zárt Facebook csoportban felteheted utólag is a kérdéseidet

A menetrend még formálódik bennünk is, hiszen függ majd a létszámtól, a nap várható felépítése a következő lesz:

9:45-10:00 érkezés a Rooms-ba

10:00-10:30 rövid bevezetés és bemutatkozás

10:30-12:30 közös fotózás

12:30-13:30 ebédszünet (általunk biztosított szendvics-ebéd)

13:30-14:30 beszélgetés a csomagok tartalmáról és értékesítéséről

14:45-16:30 közös fotózás (kádas képek)

16:30-17:00 záró beszélgetés, még nem megválaszolt kérdések, kérések

 

A fotózások két különböző szekcióban történnek, hogy minél sokrétűbb és hasznosabb gyakorlati tudást adhassunk át:

 1. Nappali fényben szólóban és párban

Végig megyünk a Rooms különböző terein kipróbálva a különböző enteriőrök és természetes fényviszonyok adta lehetőségeket.

Megtanuljuk felkészíteni a kismamánkat a fotózásra, megbeszéljük, milyen alkatra, milyen ruhákat érdemes választani, mikor használjunk kiegészítőket.

Megmutatjuk, mi milyen pózokat szeretünk használni, hogyan segítünk a kismamának, majd a párnak pózolni.

Nem csupán egyéni kismama képek készülnek, hanem fontosnak tartjuk, hogy az apukát is bevonjuk, hiszen a közös fotózkodás gyakori, és ilyenkor más dolgokat kell figyelembe venni.

 

 1. Mesterséges fénnyel és a kád használatával

A jó természetes fény áldás, azonban sokszor szembesülhetünk azzal, hogy muszáj bevetnünk valamilyen mesterséges fényforrást. Tudjuk, hogy sokan féltek ettől. Egy egyszerű és könnyen működtethető módszert tanítunk meg nektek, folyamatos fényű lámpa használatával.

A napra a koronát az egyik nagy kedvencetek, a tejes-virágos fürdőzés teszi fel. A kádas fotózás csipkeruhában történik majd, amennyiben a modell hozzájárul a ruha nélküli fotózáshoz, természetesen nincs annak sem akadálya, ezt a helyszínen egyeztetjük.

 

ITT A HELYED, HA:

 1. Még sosem fotóztál kismamát, de nagyon szeretnél belevágni
 2. Fotózol kismamákat, de inspirációra van szükséged, szeretnél tanácsot kérni, tapasztalatot cserélni
 3. Szeretsz a Rooms-ban fotózni és kíváncsi vagy a „bennfentesek”, vagyis a Rooms megálmodóinak, fotózási titkaira
 4. Még sosem fotóztál a Rooms-ban, de mindig tervezgeted, csak eddig nem mertél belevágni
 5. Kíváncsi vagy arra, hogyan működik egy enteriőrös stúdió a mindennapokban és abba mikor, milyen fotózásokat érdemes szervezned.
 6. Bizonytalan vagy abban, hogyan kell, szabad a kismamákat pózoltatni, öltöztetni
 7. Érdekel a fotózás háttere is, legyen szó technikáról, árazásról, a csomagok tartalmáról, vagy éppen az egyik legfontosabb dologról, az ügyfelekkel való hatékony kommunikációról
 8. Szeretnéd fejleszteni a tudásodat beltéri természetes fényben és folyamatos fényű lámpával való fotózás kapcsán
 9. Kipróbálnád az izgalmas tejfürdős fotózást

MIVEL LESZEL GAZDAGABB A WORKSHOP ÁLTAL?

 1. Megismerheted a Fénylabor és a Rooms gondolkodásmódját, ami sikerre vitte mindkét vállalkozásunkat.
 2. Egy női és egy férfi fotós látásmódját egyszerre sajátíthatod el.
 3. Tele leszel inspirációval, ami által különleges fotókat készíthetsz.
 4. Otthonosabban mozogsz majd enteriőrben és tudni fogod, milyen apróságokkal lehet a saját képedre formálni őket.
 5. Rutinosabb leszel a kismamák mozgatásában, a velük való kommunikációban, a kapcsolódó kiegészítők használatában.
 6. Trükköket kapsz, amikkel természetes módon, Photoshop nélkül teheted érdekesebbé a képeidet.
 7. Tudni fogod, hogyan érdemes természetes fényben fotózni.
 8. Tudni fogod mikor és hogyan használd a folyamatos fényű lámpákat.
 9. Tudni fogod, hogy állítsd be a géped a Rooms-ban, hogy a legjobb expót kapd.
 10. Segítséget kapsz ahhoz, hogy minél több elégedett ügyfeled legyen.

MIÉRT NEM LESZ UTÓMUNKA NAP?

Tudjátok, mert nem akarunk beszélni a képeink színét illető utómunka-fázisokról. Annak a mikéntjére vagytok pedig leginkább kíváncsiak, mi pedig ezt szeretnénk megőrizni magunknak, ami persze nem lehetséges 100 %-ig, de azért próbálkozunk. Arról szívesen beszélünk majd, hogy retusálás kapcsán miket szoktunk megcsinálni a kismama sorozatoknál és szívesen el is mondjuk menet közben, hogy arra mik a legeslegegyszerűbb eszközök.

 

KÉSZEN ÁLLSZ?

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 • A workshop díja 59 000 Ft (az ár alanyi Áfa-mentes) / fő
 • A teljes részvételi díjból 20 000 Ft a jelentkezéstől számított 5 napon belül fizetendő átutalással. Ehhez a jelentkezésed elfogadását követően minden információt elküldünk. A fennmaradó rész a workshop napján esedékes.
 • Lemondás esetén a foglaló nem visszakérhető, azonban átruházható azonos időpontban való beváltás esetén. Erről kérünk, hogy előtte tájékoztass bennünket e-mailben.
 • A részvevő jelentkezésével vállalja, hogy az oktatást követő 1 éven belül nem tart saját workshop-ot kismama és enteriőrös stúdióban való fotózás témában, és nem nyit saját, másoknak is bérbe adni kívánt fotóstúdiót.
 • A workshop-on készült fotókat természetesen korlátlanul használhatod referenciaként a saját oldalaidon, de kérünk, legfőképpen ne a referncia gyűjtés vezéreljen, hanem a tanulni vágyás. Egy kérésünk van, hogy a képekre tedd rá a „Fénylabor Rooms oktatásán készült” feliratú logót, ami így néz ki:

Előfoglalási kedvezmény

59 000 Ft helyett 49 000 Ft

csak 2017. november 28-ig, ne maradj le!

 

Jelentkezésedet az info@rooms-studio.hu e-mail címre várjuk.

Kérünk, hogy írd meg, melyik időpontra szeretnél jönni és írj pár szót is magadról, a munkásságodról, hogyha még nem ismerjük egymást. Jelentkezésedet amilyen gyorsan csak tudjuk, maximum 1 napon belül, visszaigazoljuk, a továbbiakkal kapcsolatban pedig ezzel egyidejűleg tájékoztatunk. Kérdés esetén is ezen az e-mail címen érsz el bennünket.

Jelentkezési határidő: 2017. december 30.

 

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587