Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

Csarnok

Amit érdemes róla tudnod

A csarnok különleges hagymaszerkezetének köszönhetően a gyárépületek között is egyedülálló látványt nyújt.

Berendezése 4 havonta teljes egészében kicserélődik, általában nem csupán a kiegészítők tekintetében, hanem bútoraiban, stílusában is átalakul, ami egyedülálló a stúdiók között.

Az enteriőrök a legújabb (külföldi) trendeket követik, elsősorban vintage, shabby stílusban, de számos modern vagy éppen skandináv és loft elem is fűszerezi őket.  Garantáltan egyedi, friss, mégis évek múlva is szerethető. Ne egy klasszikus szobaberendezést képzelj el, hiszen mindig belecsempésszük a természetet is, ami az igazi varázsát adja. Olyan, mintha egyszerre lennél bent és kint.

A tér nyáron klimatizált, télen fűtött.

Méretek

110 m2-es, 6 m belmagasságú, így nagyobb családdal vagy stábbal is nagyon kényelmesen elfértek benne.

Világítás

Imádni fogod, ha vaku nélkül szeretsz inkább fotózni, itt ugyanis megteheted gyakorlatilag egész nap. Mindig egyenletesen világos a szerkezetének és a tájolásának, valamint a ablaknak köszönhetően.  Az íves plafon (6-7 méter magas) egy hatalmas derítőlap annak minden előnyével, mint pl. a szem alatti karikák kiküszöbölése. A nap csak a reggeli órákban süt be (kb. 9:30-ig).

Gondoltunk persze a borús időre és a sötétedés utáni fotózásokra is.

A Csarnokban 8 db fémhalogén reflektor adja a fényt a mennyezetet megvilágítva, összesen 110 ezer lumen fényáramot biztosítva. Ezeken felül mindig vannak dekor csillárok 4200-4500 K-es izzókkal és használhatod a folyamatos fényű lámpáinkat is. A világítástechnikáról ITT olvashatsz részletesebben.

A fotósok részére biztosítunk promóciós képanyagot a terekről, ezt kérd bátran e-mailben (berles@rooms-studio.hu).

Hogyan bérelheted?

A Csarnok önmagában is bérelhető, minimum 2 órára, de bérelheted akár a teljes stúdiót is, ha itt szeretnél fotózni.

Bérleti díj:

22 000 Ft/2 óra (hétköznap, magán céllal, 6 fő), minden további óra 7000 Ft

26 000 Ft/2 óra (hétvégén, magán céllal, 6 fő), minden további óra 8000 Ft

A teljes stúdió bérleti díja (Csarnok+Paris+Le Bain):

39 000 Ft/3 óra hétköznap vagy 42 000 Ft/3 óra hétvégén (magán céllal 12 főre), további óradíj: 9000 Ft hétköznap vagy 10 000 Ft hétvégén.

Részletes ártájékoztatót a berles@rooms-studio.hu e-mail címen vagy a kapcsolat menüponton keresztül kérhetsz. Írd meg, hogy mikor, milyen céllal (üzleti vagy magán) szeretnél jönni. A szabad helyekről a kiszemelt térnek és a kívánt fotózási időintervallumnak megfelelően nagyon szívesen tájékoztatunk a szabad helyekről.

Kérdéseiddel hívj minket bátran: 06/30-375-6455.

ml>