Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

Esküvők

Esküvő fotósokként talán a legfontosabb számunkra az volt, amikor megálmodtuk ezt a fotóstúdiót, hogy az esküvős pároknak is legyen egy hely, egy stúdió, ahová örömmel mehetnek. Az esküvő fotózás nem klasszikus, stúdiós műfaj ugyanis.

Az események zsurnaliszta, érzelmekkel teli megörökítéséhez alkalmatlan a vásznas vagy éppen sarkokban berendezett szoba, és sajnos a legtöbb kreatív fotózási helyszín is bizony kompromisszumos. Hol kevés a fény, hol sok a zavaró elem, mert egyszerűen nem fotózásra találták ki őket.

A Rooms minden szeglete azonban lehetővé teszi, hogy természetes fényben, szép hátterekkel fotózzunk akármerre is fordulunk, ezzel segítve azt, hogy a gyönyörű és megismételhetetlen pillanatok látványos fotóvá vagy éppen filmmé állhassanak össze.

Készülődés a nagy napon

Sokan a rengeteg teendő között megfeledkeznek arról, hogy az esküvő a készülődés első pillanatában kezdődik, így már az előkészületek is megérdemlik a méltó környezetet. El sem hinnétek, mennyiszer találtuk már magunkat egy sötét szobában a menyasszonnyal, miközben körbe vett minket még az édesanya, a koszorúslányok, a sminkes és a fodrász. Fotózni szinte lehetetlen igazán jól egy ilyen helyen. Bár a szállodai szobák szépek, azokat sem fotózásra rendezték be, ahogyan az otthonotokat sem.

A Rooms szeparált terei lehetővé teszik, hogy a menyasszonyos és vőlegényes csapat külön-külön készülődjön kényelmesen, miközben a fotósok és filmesek örömmel végezhetik az esemény megörökítését. Tudtok közben frissítőt inni, csipegetni, hogy a kellő energiával is feltöltődjetek, majd amikor elkészült mindenki megspórolhatjátok a fotózás helyszínre vezető utat is, hiszen már ott vagytok.

Esküvői kreatív fotózás

Mindent eszerint a szemlélet szerint alakítottunk ki a Rooms-ba. Ehhez ugyanis szükség van arra, hogy bármerre is forduljunk látványos fotókat kapjunk, olyan részletekre, amelyek inspirálnak legyen szó a ruha fotózásáról vagy éppen a legintimebb pillantások elkapásáról.

A Csarnok, a Paris és a Le Bain szobánk bármelyike alkalmas lehet arra, hogy különleges képeitek készüljenek. Garantáljuk azt is, hogy nem lesznek tucatfotóitok, hiszen 4 havonta teljesen megújul nálunk az enteriőr, ami egyedülálló itthon. Ráadásul a csarnokot úgy rendezzük be, mintha kicsit a szabadban is lennénk, így a természetről sem kell lemondanotok, miközben egy percig sem aggódtok a rossz idő miatt.

Esküvői szertartás

Bár nem terveztük előre, titkon reméltük, hogy egyszer lesz olyan pár, aki nálunk köti majd össze az életét. Így is történt. Csodálatos esküvőkön vagyunk túl, amik mindig mosolyt csalnak az arcunkra.

Az esküvői szertartásokat a csarnokban tartjuk, ahol maximum 50 fővel fértek el kényelmesen.

Az enteriőrbe illő dekorációról és székekről mindig gondoskodunk nektek, így egy teherrel kevesebb nyomja majd a vállatokat. Persze, ha szeretnétek, hozhattok saját dekorációt is. A szertartást követően készíthettek közös fotókat a vendégekkel és állófogadás keretében meg is kínálhatjátok őket mindenféle jóval.

Szívesen segítünk a fotós, a filmes, a cateringes, a szertartásvezető és a dj kiválasztásában is.

Már látod itt álmaid esküvői képeit?

Beszéljük meg a részleteket: + 30 375 64 55 vagy berles@rooms-studio.hu

(Fotók: Fénylabor, Room8Photography)