Menü

Esküvők

Esküvő fotósokként talán a legfontosabb számunkra az volt, amikor megálmodtuk ezt a fotóstúdiót, hogy az esküvős pároknak is legyen egy hely, egy stúdió, ahová örömmel mehetnek. Az esküvő fotózás nem klasszikus, stúdiós műfaj ugyanis.

Az események zsurnaliszta, érzelmekkel teli megörökítéséhez alkalmatlan a vásznas vagy éppen sarkokban berendezett szoba, és sajnos a legtöbb kreatív fotózási helyszín is bizony kompromisszumos. Hol kevés a fény, hol sok a zavaró elem, mert egyszerűen nem fotózásra találták ki őket.

A Rooms minden szeglete azonban lehetővé teszi, hogy természetes fényben, szép hátterekkel fotózzunk akármerre is fordulunk, ezzel segítve azt, hogy a gyönyörű és megismételhetetlen pillanatok látványos fotóvá vagy éppen filmmé állhassanak össze.

Készülődés a nagy napon

Sokan a rengeteg teendő között megfeledkeznek arról, hogy az esküvő a készülődés első pillanatában kezdődik, így már az előkészületek is megérdemlik a méltó környezetet. El sem hinnétek, mennyiszer találtuk már magunkat egy sötét szobában a menyasszonnyal, miközben körbe vett minket még az édesanya, a koszorúslányok, a sminkes és a fodrász. Fotózni szinte lehetetlen igazán jól egy ilyen helyen. Bár a szállodai szobák szépek, azokat sem fotózásra rendezték be, ahogyan az otthonotokat sem.

A Rooms szeparált terei lehetővé teszik, hogy a menyasszonyos és vőlegényes csapat külön-külön készülődjön kényelmesen, miközben a fotósok és filmesek örömmel végezhetik az esemény megörökítését. Tudtok közben frissítőt inni, csipegetni, hogy a kellő energiával is feltöltődjetek, majd amikor elkészült mindenki megspórolhatjátok a fotózás helyszínre vezető utat is, hiszen már ott vagytok.

Esküvői kreatív fotózás

Mindent eszerint a szemlélet szerint alakítottunk ki a Rooms-ba. Ehhez ugyanis szükség van arra, hogy bármerre is forduljunk látványos fotókat kapjunk, olyan részletekre, amelyek inspirálnak legyen szó a ruha fotózásáról vagy éppen a legintimebb pillantások elkapásáról.

A Csarnok, a Paris és a Le Bain szobánk bármelyike alkalmas lehet arra, hogy különleges képeitek készüljenek. Garantáljuk azt is, hogy nem lesznek tucatfotóitok, hiszen 4 havonta teljesen megújul nálunk az enteriőr, ami egyedülálló itthon. Ráadásul a csarnokot úgy rendezzük be, mintha kicsit a szabadban is lennénk, így a természetről sem kell lemondanotok, miközben egy percig sem aggódtok a rossz idő miatt.

Esküvői szertartás

Bár nem terveztük előre, titkon reméltük, hogy egyszer lesz olyan pár, aki nálunk köti majd össze az életét. Így is történt. Csodálatos esküvőkön vagyunk túl, amik mindig mosolyt csalnak az arcunkra.

Az esküvői szertartásokat a csarnokban tartjuk, ahol maximum 50 fővel fértek el kényelmesen.

Az enteriőrbe illő dekorációról és székekről mindig gondoskodunk nektek, így egy teherrel kevesebb nyomja majd a vállatokat. Persze, ha szeretnétek, hozhattok saját dekorációt is. A szertartást követően készíthettek közös fotókat a vendégekkel és állófogadás keretében meg is kínálhatjátok őket mindenféle jóval.

Szívesen segítünk a fotós, a filmes, a cateringes, a szertartásvezető és a dj kiválasztásában is.

Már látod itt álmaid esküvői képeit?

Beszéljük meg a részleteket: + 30 375 64 55 vagy berles@rooms-studio.hu

(Fotók: Fénylabor, Room8Photography)

Árak

Csarnok

110 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú tér számtalan inspiráló részlettel.

 

Méretéből adódóan nagyobb családok, forgatások számára is tökéletes.

 

Észak-keleti tájolású, a nap a reggeli órákba süt be, azt követően egész nap egyenletes, szórt fényben tudsz fotózni.

 

Este fémhalogén reflektorok, 4200 Kelvines izzók, valamint folyamatos fényű lámpák segítik a fotózást.

 

Magán jellegű fotózás

8000 Ft/óra hétköznap

9000 Ft/óra hétvégén

 

Üzleti fotózás

10 000 Ft/óra hétköznap

11 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Paris térbe:

 

4500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

5500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

6500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

7500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Paris

Két egymás melletti, de különálló tér. Együtt és külön-külön is bérelheted.

 

23 négyzetméteres. Kisebb család, gyermek, kismama, glamour, pár fotózásra tökéletes helyszíne.

 

A reggeli és délelőtti órákban a legvilágosabb.

 

Magán jellegű fotózás

5000 Ft/óra/tér hétköznap

6000 Ft/óra/tér hétvégén

 

Üzleti fotózás

7000 Ft/óra hétköznap

8000 Ft/óra hétvégén

 

 

Átjárás a bérleti időn belül a Csarnokba

 

7500 Ft/óra/hétköznap magán céllal

8500 Ft/óra/hétvégén magán céllal

9500 Ft/óra/hétköznap üzleti céllal

10 500 Ft/óra/hétvégén üzleti céllal

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!) Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 1 nagytestű vagy 2 kis/közepes termetű kedvencet tudunk ezekben a terekben fogadni.

 

 

A teljes stúdió

A teljes stúdió bérlésekor tiétek minden tér.

A bérlési időn belül tetszőlegesen jöhettek-mehettek a terek között és természetesen kizárólag ti vagytok a stúdióban ilyenkor.

 

A stúdió észak-keleti tájolású, reggel süt be a nap, ezt követően egyenletes, szórt fényben tudtok dolgozni. A délelőtti órák a legvilágosabbak általában.

 

 

Magán jellegű fotózás

14 000 Ft/óra hétköznap

16 000 Ft/óra hétvégén

 

 

Üzleti fotózás

20 000 Ft/óra hétköznap

22 000 Ft/óra hétvégén

 

 

A bérleti díj alanyi adómentes. A minimum bérlési idő 1 óra.

 

Az árak max. 6 fő részvételére vonatkoznak (további résztvevők: 1000 Ft/fő, a pandémia és a kényelmetek érdekében a maximum létszám korlátozott, kérünk benneteket, hogy ezt tartsátok ti is tiszteletben és érdeklődjetek az adott időpont kapcsán erről, köszönjük!)

 

Egy szobatiszta kisállat díjmentesen hozható a fotózásra, további kisállatok: 1000 Ft, max. 3 nagyobb testű és 4 kistestű kedvencet tudunk fogadni.

 

 

Lépj kapcsolatba velünk

 

A stúdió használatával és a foglalás részleteivel kapcsolatban a "minden a bérlésről" menüpontban tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 20 416 9404 (9:00-18:00 között)

 

berles@rooms-studio.hu

 

(A fotóstúdió címe: 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.)

 

Időpontot foglalni itt tudsz:

 

Forgatásokra, egyéb eseményekre vonatkozó árakról, valamint a szabad időpontokról is tudsz tájékoztatást kérni.

A fixált időpontot és teret 20 % előleg elutalásával tudod majd biztosítani, ehhez minden részletet elküldünk neked e-mailben.

 

Küld

Köszönjük az érdeklődést. Üzenetedre hamarosan válaszolunk.Sajnos nem sikerült elküldeni az üzeneted. Kérünk, hogy próbáld meg újra vagy hívj minket : +36203907587