Rooms – your photo place » Rooms - your photo place

Masthead header

Tudnivalók

Fotósokként régóta vágytunk már egy olyan fotózási térre, ami világos, körbe fotózható, izgalmasan berendezett. Ahol nem kell megkötni a beltereknél szokásos kompromisszumokat. Talán te is pont így vagy ezzel.

Létrehoztuk hát Magyarország első olyan fotóstúdióját, amely egyszerre ad méltóan nagy teret a fotózáshoz és kínál inspiráló, minden szögből fotózható, enteriőrös környezetet.

Tudjuk azonban, hogy a legjobbat is hamar meg lehet unni.

Így mi vagyunk az egyetlen olyan hely, ahol valóban változik az enteriőr és nem csak kiegészítők cserélődnek. Tavaszi, nyári és téli enteriőr vár benneteket.

A Rooms bárki számára bérelhető fotózási helyszín. Berendezett szobákat találhatsz itt, amelyek mind-mind kifejezetten fotózáshoz, filmezéshez lettek kialakítva. Az enteriőröket formálhatod kedved szerint, hiszen a legtöbb holmi mozgatható benne, ráadásul a Kincsestárban számos további kiegészítő vár, amiket belecsempészhetsz a térbe.

Ruhákat is bérelhetsz nálunk, hogy még látványosabb fotóid szülessenek.

Egész nap egyenletes, szórt fény van a stúdióban, a nap reggel tűz csak be, így minden napszakban ugyanazt a minőséget kapod. A legtöbben a természetes fényt használják nálunk, de figyeltünk arra is a világítás kialakításakor, hogy sötétedés után is tudjál szép fotókat készíteni.

post_bg_1399564689

A stúdióban 3 különböző teret találhatsz + egy készülődős-kiegészítő tárolós szobát.

A CSARNOK

A csarnok különleges hagymaszerkezetének köszönhetően a gyárépületek között is egyedülálló látványt nyújt. Mindig egyenletesen világos ennek a szerkezetnek, a tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően. Az íves plafon (6-7 méter magas) tulajdonképpen egy hatalmas derítőlap annak minden előnyével, mint pl. a szem alatti karikák kiküszöbölése.
Berendezése 4 havonta teljes egészében kicserélődik. Most éppen a legújabb és méltán népszerű trópusi tavasz hangulatot kapta, ami nem csupán a magán embereket hódította meg, hanem számos világmárka fotóin is feltűnik. Az idei év Pantone színei mellett letisztult formák, romantikus virágok és millió perspektíva varázsol benne el téged.
110 négyzetméteres, így nagyobb családdal vagy stábbal is nagyon kényelmesen elfértek benne.

A PARIS

Egy elegáns, meghitt hangulatú hálószoba, igazi francia bájjal és finom színvilággal. Találsz itt kandallót óriási tükörrel, szépséges ágyat, mesés (csak nekünk gyártott) fotelt és sok kedves tavaszi kiegészítőt, hogy egy igazán romantikus és ellazító fotózást tölthess nálunk.

Reggel besüt a nap, aztán itt is egyenletesek a fényviszonyok egész nap. Ez a szobánk is megújul időszakonként.

A 23 négyzetméteres szoba nagyon népszerű a kismamák és a boudoir sorozatot készítők között, de számos családi és üzleti fotózás is volt már itt, sőt több klipforgatás is.

A LE BAIN

Ki ne álmodott volna legalább egyszer egy lábas kádban fürdőzésről? Itt végre megvalósíthatod az álmodat és mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy divatot teremtettünk ezzel itthon. Az állókád be van kötve, így valóban fürdőzhetsz is benne virágos vízben vagy akár tejben is, ahogy szeretnéd. Persze fürdőzés nélkül is letisztult, varázslatos háttér lehet a fotóidhoz. A szobában található még egy kanapé felette óriási tükörrel és egy hófehér papírvirágfal is.

Az ablakokon lehúzható rolók biztosítják a diszkréciót. A zuhanyzós mosdó közvetlenül innen nyílik (így a fotózási rész 20 négyzetméter), így a tejes fürdőzés után kényelmesen le is tudsz zuhanyozni.

berelheto-allokadas-fotozasi-helyszin

A KINCSESTÁR

Ebben a szobában tudtok lepakolni, öltözködni, sminkelni.

Itt tároljuk mindazokat a lámpákat, boxokat, bútorokat, kiegészítőket, amik éppen nem részei a fotózási tér berendezésének. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem is válhatnak általad azzá. Itt találod a bérlehető ruhákat is, amiket bérlés előtt bátran fel is próbálhatsz, hogy lásd, melyikben érzed igazán jól magad.

Nézd csak (a galériákban elől találod a mostani, hátrébb a korábbi enteriőröket):

post_bg_1399564689

Mire használhatod a Rooms-t?

  • Bármilyen fotózásra (pl.: esküvői kreatív fotózásra, boudoir fotózásra, kismama fotózásra, glamour fotózásra, image fotózásra)
  • Forgathatsz videóklippet, filmjelenetet, reklámfilmet
  • Tarthatsz nálunk kisebb létszámú rendezvényeket, termékbemutatókat, workshop-okat (max. 25 főig)
  • Tarthatod itt az esküvői szertartásodat (maximum 50 főig)
  • Készülődhetsz nálunk esküvődre

Te mire használnád még?

post_bg_1399564689

Hogyan bérelheted?

ITT elolvashatsz minden részletet, de ha készen állsz, már most foglalhatsz is:

Árlistát a berles@rooms-studio.hu e-mail címen vagy a kapcsolat menüponton keresztül kérhetsz. Írd meg, hogy mikor, milyen céllal (üzleti vagy magán), melyik szobába szeretnél jönni.

Kérdéseiddel hívj minket bátran: 06/30-375-6455.